Over ons

Mijn passie is het ontwerpen en met de hand maken van meubels, keukens en interieurs.

Het vak heb ik vanaf de basis geleerd tijdens mijn 16-jarige arbeidsverleden bij verschillende topbedrijven. Door altijd met degelijke, mooie en duurzame materialen te mogen werken is mijn liefde voor het vak alleen maar gegroeid.

Begin 2015 heb ik samen met mijn vrouw besloten een eigen bedrijf te starten.

Ruijs Interieurbouw maakt handgemaakte meubelen, keukens en interieurs.
Er wordt gebruik gemaakt van massieve en duurzame materialen geleverd tegen betaalbare prijzen.
De wens van de klant staat voorop.
De (optimale) service wordt zelfs wereldwijd verleend: in de afgelopen periode zijn er bv. ook installatiewerkzaamheden uitgevoerd in Duitsland en de V.S.


Ervaring van een enthousiaste klant:

Onlangs hebben we onze totale woonkamer en een deel van de keuken vernieuwd. Om ideeën op te doen gingen we naar de woonbeurs in Utrecht.
Op die beurs sprong Ruijs Interieurbouw met kop en schouders boven alle anderen uit. Niet alleen met betrekking tot de kwaliteit en uitstraling van de producten die zij presenteerden maar ook de mensen achter deze producten. Een gezin dat hart en ziel in de zaak steekt en waar niets te veel gevraagd is.
Bereikbaarheid en communicatie is bijzonder goed. Ruijs Interieurbouw bruist van de ideeën, denkt mee en niets is onmogelijk.
Problemen? Die kennen zij niet, alleen uitdagingen. Zij leveren echt maatwerk en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zij doen al het mogelijke om iets moois neer te zetten binnen ieders budget. Ze hebben veel mensen om zich heen uit diverse disciplines (o.a. stucadoors, schilders, loodgieters, elektriciens etc.) zodat zij jouw project ook nog eens van A tot Z kunnen plannen en begeleiden.
Jammer dat we geen budget hebben om nog meer projecten door Ruijs te laten realiseren….


Heeft u vragen?

Wij adviseren u vrijblijvend, of het nu gaat om een enkel meubel of een complete keuken, dat maakt voor ons geen verschil.

Bespreek uw wensen.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Neem contact op